www.ofertapune.net Shankist/e | PunaIme

Shankist/e

Kompania

Pasta Fasta

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

23-06-2024

Data e perfundimit

12-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Lipjan shpall konkurs pune.

Jemi në kërkim të punonjësve energjikë dhe të përkushtuar për të punuar në rulotë:

POZITA:     

  • Shankist/e                      

LOKACIONI:                       LIPJAN

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Përgaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirëmbajtja e vendit të punës
  • Sigurimi i një sherbimi të shkelqyer ndaj klienteve
  • Menaxhimi i stokut dhe mirëmbajtja e hapësirës

Çfarë ofrojmë:

  • Një ambient pune miqësor dhe dinamik
  • Trajnim dhe zhvillim professional
  • Pagë konkurruese dhe përfitime të tjera

Kriteri për aplikim:

Duhet të posedoni patent shofer të kategorisë B

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu apo përmes linkut https://forms.gle/mNwbbv4mfiiC3FdB9 ose në numrat e telefonit +38348500664

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?