www.ofertapune.net Sektoriste (2) | PunaIme

Sektoriste (2)

Kompania

Arteg

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-05-2024

Data e perfundimit

02-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS  PUNE 

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

  • 2 x Sektoriste

Kategoria : Sektoriste

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoj pune në sektor
  • Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave 
  • Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode
  • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës 

Paga e kenaqshme 

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]