www.ofertapune.net Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli (Prizren) | PunaIme

Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli (Prizren)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

02-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim