www.ofertapune.net Sektorist/e | PunaIme

Sektorist/e

Kompania

GM Fashion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

05-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita : Sektorist/e

 Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Objektivi kryesor është Konsumatori
  • Mirëmbajtja e imazhit personal (uniforma, higjiena, makiazhi)
  • Gjithmonë i ofroni një opsion për shitje konsumatorit
  • Organizimi i artikujve në sektor
  • Zëvendësimi i artikujve

Në GMFashion, vlerat tona janë të virtytshme, duke arritur së bashku, ekspertizë të gjerë, të orientuar drejt klientit, duke sfiduar vështirësitë.

Pra, nëse jeni gati për dinamizëm dhe doni të rriteni me sfida, ejani dhe bashkohuni me ne!

Të gjithë kandidatët duhet të dërgojnë dokumentet e mëposhtme në emalin [email protected] ose ne numer kontaktues 044 292 000

  • CV e detajuar.
  • Letër përcjellëse e cila shpjegon interesin tuaj për këtë pozitë.
  • Referenca nga punëdhënësit e mëparshëm.

Gjendemi në Prishtinë, rr. “Dritan Hoxha, Pallati i Rinise dhe Sportit