www.ofertapune.net Sales Consultant | PunaIme

Sales Consultant

Kompania

Tregtia

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim