www.ofertapune.net Sales and Application Engineer | PunaIme

Sales and Application Engineer

Kompania

Yess Pharma

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Yess Pharma hapë konkurs! 
 
Pozita: Sales and Application Engineer
 
Detyrat:
  • Aftësi të mira për nxenie të informatave të reja në fushën e pajisjeve mjekësore.
  • Trajnimi i klientëve/mjekëve në përdorimin e aparaturave mjekësore.
  • Komunikim dhe prezantim të produkteve tek klientët.
  • Ofrimi i një shërbimi cilësor dhe profesional për klientët.
  • Shitje e pajisjeve mjekësore nga portfolio që posedon kompania.
Yess Pharma ju ofron mundësinë e ngritjes në karrierë duke qenë pjesë e programeve edukative të prodhuesve më të mëdhenj të pajisjeve mjekësore në botë.
 
Obligative njohja e gjuhës angleze dhe posedimi i patentë shoferit.

Orari i punës:
09:00 – 16:00 – Nga e hëna deri të premten.

Mënyra e aplikimit:

Te interesuarit duhet të aplikojnë duke dërguar CV përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email: [email protected] deri më datën 31.07.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?