www.ofertapune.net Inxhinier/Arkitekt, Saldues, Ndihmës Saldues, Punëtor të Thjesht (Malishevë) | PunaIme

Inxhinier/Arkitekt, Saldues, Ndihmës Saldues, Punëtor të Thjesht (Malishevë)

Kompania

Metal Innovation

Lokacioni

Malishevë

Data e publikimit

16-02-2024

Data e perfundimit

07-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Fabrika e metalit Metal Innovation në Malishevë, shpall KONKURS për pozita të lira pune:
  • Inxhinier/Arkitekt
  • Saldues,
  • Ndihmës Saldues,
  • Punëtor të Thjesht

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu“,  në email: [email protected] ose duke kontaktuar përmes numrit të telefonit : +383 49 445 686 

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet deri tek arti i mureve dhe kangjellat(gilinderat), ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?