www.ofertapune.net Saldues Kryesor, Ndihmës Saldues | PunaIme

Saldues Kryesor, Ndihmës Saldues

Kompania

In Metal SH.P.K.

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

03-04-2024

Data e perfundimit

01-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS
 
In Metal hap konkurs pune për:
  • Saldues Kryesor x3
  • Ndihmës Saldues x2

Së paku 3 vjet përvojë në saldimin e metaleve në një mjedis profesional. 

Përdorimi i pajisjeve të saldimit për të bashkuar ose riparuar pjesë të ndryshme metali sipas specifikacioneve të projektit duke përfshirë teknikat MIG, TIG.. 

Leximi dhe interpretimi i vizatimeve teknike dhe planeve për të kuptuar kërkesat e saldimit 

 2x Ndihmë Saldues 
Kualifikimi, Detyrat dhe Përgjegjësitë: 
  • Përvojë e Detyrueshme: Së paku 1 vit përvojë në saldimin, përpunimin dhe pastrimin e metaleve në një mjedis profesional. 
Përparësi kanë kandidatët:
  • Njohuri dhe eksperiencë në leximin dhe interpretimi i vizatimeve teknike dhe planeve për të kuptuar kërkesat e saldimit.
  • Aftësi të demonstruara në përdorimin e teknikave të ndryshme të saldimit, duke përfshirë MIG, TIG. 
Si të Aplikoni: Dërgoni CV-në tuaj te adresa jonë e email-it [email protected] ose kontaktoni direkt ne numrin e telefonit +383 45 421 127 
Afati i Aplikimit: 30 ditë.
Përparësi kanë: Kandidatët nga rrethina e Gjilanit. 
Adresa : Te bunari i Perlepnicës, km i 4-të i magjistrales Gjilan-Bujanovc