www.ofertapune.net Saldues | PunaIme

Saldues

Kompania

GalvaSteel SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

GalvaSteel shpall konkurs për pozitën:

 • Saldues

Saldues

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative
 • Aftësi të saldimit me Tig – Mik
 • Detyra të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi për kryerjen e punës nën presion
 • Përvoja në fushën përkatëse është e obliguar

Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë – Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected]

NR KONTAKTUES 049100119