www.ofertapune.net Saldues (3), Ndihmës Saldues (2), Llamarinë Punues (2) | PunaIme

Saldues (3), Ndihmës Saldues (2), Llamarinë Punues (2)

Kompania

NPT YLLITERM

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

30-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs PUNE YLLITERM

Pozitat e hapura:

Fabrika YLLITERM NTP, fabrike e specializuar per prodhimin e kaldave per ngrohje qendrore, rezervoareve LPG, kanaleve te ventilimit, kasetave metalike dhe konstruksioneve tjera metalike, me seli ne Lipjan – Rruga e Janjeves, shpall konkurs per pozitat ne vijim:

Saldues – 3 pozita

Kerkesat per kete pozite:

 • Pergatitja e materialeve per saldim
 • Njohje e preceseve dhe makinerise per perpunim te metaleve si: prerja me prerese elektrike/hidraulike/pneumatike, shpimi me shpuese elektrike/hidraulike/pneumatike
 • Saldimi me aparat MIG – Obligativ
 • Saldimi me aparat elektrik – Obligativ
 • Saldimi me aparat TIG – Opsional / i preferueshem
 • Njohje e avancuar e proceseve te saldimit
 • Aftesi te leximit dhe ndjekjes se udhezimeve teknike nga udheheqesi i repartit
 • I shoqerueshem me koleget ne repart
 • Patent shofer te kategorise B – Opsional / e preferueshme
 • Aftesi per te bere matje, prerje, pergatitje dhe saldime precize

Ndihmes Saldues – 2 pozita

Kerkesat per kete pozite:

 • Pergatitje e materialeve per saldim
 • Njohje e proceseve dhe makinerise per perpunimit te metaleve si: prerja me prerese elektrike/hidraulike/pneumatike, shpimi me shpuese elektrike/hidraulike/pneumatike, saldimi me MIG/ Elektrik
 • Njohja bazike ose mesatare e procesit te saldimit
 • Aftesi per te bere matje, prerje dhe pergatitje precize
 • Komunikues dhe i shoqerueshem me koleget ne repart

Patent shofer te kategorise B – Opsionale / e preferueshme


Llamarine punues – 2 pozita

Kerkesat per kete pozite

 • Njohja e proceseve te perpunimit te llamarines se holle, si: matja, prerja, lakimi, fallcimi i profileve
 • Pervoja e punes me llamarina te holla nga: 0,4mm deri 1,25mm
 • Obligative
 • Pervoja e punes me llamarina nga 1,25mm e tutje – Opsionale
 • Patent shofer te kategorise B – e preferueshme
 • Njohja e perdorimit te mjeteve te punes si: Lakueses (abkant prese), Gershereve hidraulike, formueses se fallcit

Vendi i Punes: Lipjan – rruga e Janjeves km 1

Orari i Punes: 08:00 deri 17:00

Ditet e Punes: E Hene – E Premte

Periudha provuese: deri 3 muaj

Kontrata: 1 vjecare – pas periudhes provuese

Ju lutemi t’i dergoni CV-te apo te shfaqni interesimin per pune ne [email protected] ne cfaredo kohe apo nepermjet Telefonit/WhatsApp ne numrin +383 43 820 000 nga ora 08:00 deri 17:00