www.ofertapune.net Rrobaqepëse | PunaIme

Rrobaqepëse

Kompania

Punë n'Dorë

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

08-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune

Punë n`Dorë është kompani e re inovative në Prishtinë. Kjo kompani ka për qëllim të kryej shërbime të qepjes së rrobave për individ dhe kërkesa korporative, duke sjellë në treg shërbime kualitative dhe kreative. Punë n`Dorë ofron një ambient të këndshëm pune, ku secili anëtar i ekipit trajton njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet.

Vendi i punës: Bregu i Diellit, Prishtinë

Orari: 09:00 – 17:00 (Hene deri te Premten)

Pozita: RROBAQEPËSE

Ju duhet të keni:

  • Aftësi të qepjes me makinë me pervoje mbi 3 vite

Ne po kërkojmë një anëtar të ekipit tonë, që:

  • Jeni të vëmendshëm në detaje
  • Jeni fleksibil dhe bashkëpunues
  • Jeni të gatshëm të punoni në afate të shkurta

Ne ofrojme:

  • Page konkurruese ne treg
  • Bonuse
  • Ambient te kendshem per pune

Mirëpresim aplikimet permes linkut me poshte:

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?