www.ofertapune.net Rrobaqepëse (4), Qëndistare (2), Shitëse fizike | PunaIme

Rrobaqepëse (4), Qëndistare (2), Shitëse fizike

Kompania

Luanda Bunjaku

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

LUANDA BUNJAKU shpallë konkurs pune për pozitat:

  • Rrobaqepëse – 4 pozita
  • ⁠Qëndistare – 2 pozite
  • Shitëse fizike – 1 pozitë


Luanda Bunjaku është kompani e dizajnit të modes që merret me prodhimin e fustanave dhe veshjeve tjera per femra.

Gjindemi në Prishtinë, Rruga Muharrem Fejza- Mati 1


Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Rrobaqepse dhe qëndistare:

  • 1. Qepja e fustanave
  • 2. Qepja e rruzave me dorë
  • 3. Duhet te kete njohuri te mire te punes me makinë.
  • 4. Te jete e shkathtë dhe te bashkpunoj ne çdo moment me koleget e punës.

Kriteret:

  • 1. Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.
  • 2. Të ketë aftësi të punoj në kolektiv.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes email-it [email protected] duke na derguar një CV apo përmes numrit kontaktues 049-949-111.