www.ofertapune.net Roje e shpëtimit në pishinë (20) (USA) | PunaIme

Roje e shpëtimit në pishinë (20) (USA)

Kompania

Maverick Concierge

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

27-02-2023

Data e perfundimit

28-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Siguri & Mbrojtje

KONKURS PUNE
Kompania: Maverick Concierge
Lokacioni: Shtetet e Bashkuara
Kompania botërore Maverick Concierge, shpall Konkurs për plotësimin e vendit të punës me kohëzgjatje 3 muaj në Shtetet e Bashkuara.

Roje e shpëtimit në pishinë/Pool Lifeguard (20 vende pune)
Nga kanditadët kërkohet:

  • Aftësi të shkëlqyera noti
  • Njohuri të ndihmës së parë
  • Ndërgjegjësimi për procedurat e shëndetit dhe sigurisë
  • Aftësi për mbikëqyrje
  • Të ketë njohuri të Gjuhës Angleze

Çka ofrojmë ne?

  • Pagë konkuruese
  • Orari: 40 orë në javë
  • Të gjitha shpenzimet do të jenë të mbuluara si fjetja, ushqimi dhe transporti

Aplikoni duke dërguar CV tuaj në: [email protected]
Data e fundit për aplikim: 15.03.2023