www.ofertapune.net Rekrutues i Stafit | PunaIme

Rekrutues i Stafit

Kompania

Interpuno Rekrutim LLC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2023

Data e perfundimit

23-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Shpallje për vend të lirë si Rekrutues i Personelit

Kush jemi ne?

INTERPUNO REKRUTIM LLC është një ndërmarrje e pavarur e themeluar në nga 05/2023, nga filiali i INTERPUNO UG në Gjermani. Qëllimi ynë është t’i ofrojmë njerëzve të rinj të kualifikuar mundësinë për të gjetur një shtëpi të re profesionale në Gjermani.
Fushat tona kryesore të ndërmjetësimit janë: Kujdesi për të sëmurët, kujdesi për të moshuarit, Shoferë të kamionëve, montuesit dhe Punojës të shërbimit të restoranteve.
Lokacioni yne gjindet mbi rrugën e bareve dhe pranë zonës së këmbësorëve në Prishtinë, në Rruga Sylejman Vokshi, për të cilin të kërkojmë ty.

Du sprichst gut Deusch? Po kërkojmë pikërisht ty? Nëse ke kënaqësi në komunikim, atëherë kemi një punë të mrekullueshme për ty. Kërkojmë për zyrën tonë që sapo është hapur në zemër të Prishtinës një rekrutues personeli në vend.

Detyrat e tua
Realizimi i të gjitha aktiviteteve dhe proceseve në rekrutimin e personelit dhe komunikimin me shkollat e  gjuhës dhe ambasadën gjermane.
Kryerja e të gjitha punëve të zakonshme zyratike.

Profili yt
• Njohuri të mira deri shumë të mira të gjuhës gjermane në fjalë dhe shkrim
• Paraqitje fituese, krijativitet, aftësi komunikuese dhe prezantuese
• Duhet të kesh përvojë profesionale dhe të posedosh një diplomë të lartë shkollore
• Orientim ndaj klientit dhe gatishmëri për shërbim
• Punë e organizuar dhe e besueshme

Çfarë ofrojmë
• Një pagë shumë të mirë me mundësinë e zgjerimit të një
modeli me komision pas përfundimit të periudhës së
provës
• Punë me përgjegjësi të plotë në ambientin e ri të rindërtuar.
Vendndodhja duhet të jetë në funksion më 1 Korrik, 2023.

Aplikimi yt:
Ju lutemi aplikoni në gjuhën gjermane, jo në shqip ose anglisht,
me:
• CV
• Pse duhet të ju ftojmë pikërisht ju për një bisedë njohjeje?
• Një fotografi e re

Ju lutem dërgoni aplikimet tuaja me shkrim dhe në mënyrë të detajuar në gjermanisht tek Zoti Kreshnik Mehmetaj ne emailin: [email protected] ose permes butonit APLIKO

Apliko këtu