www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Lux Apartments

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

05-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Lux Apartments Prishtinë kërkon një recepsioniste të përkushtuar dhe energjike për t’iu bashkuar ekipit tonë. Kandidati ideal do të jetë përgjegjës për ofrimin e një shërbimi të shkëlqyeshëm për klientët tanë dhe për menaxhimin e operacioneve ditore në recepsion. Ky rol është thelbësor për të siguruar një eksperiencë të këndshme dhe pa stres për mysafirët tanë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Përshëndetja dhe mirëpritja e mysafirëve në mënyrë profesionale dhe miqësore.
 • Kryerja e procedurave të check-in dhe check-out.
 • Menaxhimi i rezervimeve dhe regjistrimi i të dhënave të mysafirëve në sistemin e menaxhimit të hotelit.
 • Përgjigjja ndaj telefonatave dhe emaileve, dhe ofrimi i informacionit të nevojshëm për mysafirët.
 • Zgjidhja e ankesave dhe kërkesave të mysafirëve në mënyrë efikase dhe profesionale.
 • Kryerja e detyrave të tjera administrative sipas nevojës.

Kualifikimet dhe Aftësitë

 • Përvojë e mëparshme në një rol recepsioni ose në industrinë e mikpritjes është e preferuar.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërpersonale.
 • Njohuri të gjuhës angleze dhe gjuhëve të tjera janë avantazh.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Përfitimet

 • Pagë konkurruese dhe bonuse bazuar në performancë.
 • Trajnime dhe zhvillim profesional.
 • Ambient pune i këndshëm dhe dinamik.

Mënyra e aplikimit: Të gjitha te interesuarat ju lutem aplikoni përmes butonit “APLIKO” më poshtë ose numrit të telefonit: +38344234300 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?