www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Downtown Apartments

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

KONKURS PUNE

Downtown Apartments shpall konkurs për pozitën:

RECEPSIONISTE

KUALIFIKIMET:

  • Të ketë përvojë pune
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Eksperiencë e shkëlqyer në shërbim klienti 
  • Aftësi të shkëlqyera organizative, ndërpërsonale 
  • Zotësi për t’u përqendruar në nevojat e klientit, aftësi për të qendruar i qetë dhe i sjellshëm gjatë gjithë kohës

INFORMATA SHTESE: 

  • Të intersuarit e kualifikuar duhet të dërgojnë CV-në  në  adresën elektronike: [email protected]. Në “Subject” shkruani emrin e pozitës për të cilën aplikoni.
  • Afati për aplikim do të jetë deri më datën 20.05.2024. Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

KONKTAKT:

  • Rr.Uçk, 202, Prishtinë/Kosovë