www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Hotel Amazona

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Amazona shpallë konkurs për pozitën:

  • Recepsioniste

Përgjegjësitë:

  • Pritja profesionale e vizitorëve në respektim të protokoleve dhe rregullave të kompanisë,
  • Mirëmbajtja e recepsionit,
  • Mbajtja e evidencës për vizitorë, pranimi i telefonatave,
  • Ruajtja dhe mbajtja e evidencës fizike të dokumenteve për përdorim të brendshëm.

Kualifikimi juaj:

  • Përvoja në punë të njejta është përparësi,
  • Njohja e përdorimit të paketës Microsoft Office,

Amazona ofron nje page konkuruese dhe  ambient te pershtateshem te punes.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë

CV-në tuaj mund të dergoni përmes E-mail në: [email protected] duke vendosur në titull “Aplikim për pozitën Recepsioniste” apo përmes butonit “Apliko Këtu”.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?