www.ofertapune.net Recepsionist/e | PunaIme

Recepsionist/e

Kompania

Spitali Bahçeci

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2023

Data e perfundimit

03-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kerkojmë “Recepsioniste” për të punuar tek Grupi Shëndetësor Bahçeci në Kosovë, një ndër kompanitë lider në sektorin e aplikimit të shërbimeve gjinekologjike, obstetrike, trajtim i infertilitetit dhe urologji. 

KUALIFIKIMET E PËRGJITHSHME

  • Preferohet diplomë asociate ose diplomë bachelor, 
  • 1 vit përvojë në recepcion në industrinë e kujdesit shëndetësor, 
  • E aftë për të komunikuar në mënyrë efektive me pacientët dhe të afërmit e tyre, 
  • E suksesshme në marrëdhëniet njerëzore, 
  • E buzëqeshur, dinamike dhe e kujdesshme për pamjen, 
  • E prirur për punën në grup 
  • E përgjegjshme, e kujdesshme, e përpiktë dhe e disiplinuar 
  • Njohuri në gjuhën turke (obligative) dhe angleze 

PËRSHKRIMI I PUNËS; 

Të regjistrojë pacientët tanë që marrin shërbime shëndetësore në sistem, 

të udhëzojë pacientët, të ndjek procedurat dhe të ndaj informacione për çmime. 

Në përfundimin e proceseve të lëshojë faturë. 

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email:
[email protected]