www.ofertapune.net Recepsionist - Roje Fizike | PunaIme

Recepsionist – Roje Fizike

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-10-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës, pagë konkuruese në treg dhe avancim profesional!

Delta SecurityKompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita: RECEPCIONIST (ROJE FIZIKE)
Vende të lira pune: PRISHTINË – 1 POZITË

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidati:

  • Të ketë të përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore, në ambiente dinamike.
  • Mos të jetë i dënuar apo i ndjekur penalisht.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 28.11.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Apliko këtu