www.ofertapune.net Recepsionist, Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Recepsionist, Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Hotel Semitronix

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs

Semitronix Hotel Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita (Recepsionist, Kamarier/e ,Shankist/e, )

Recepsionist, Kamarier/e ,Shankist/e

  • Dëshirë dhe entuziasmi për punë
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Semitronix Hotel Prishtina ofron:

  • Ambient të përshatshëm pune,
  • Orar fleksibil ,
  • Kushte të mira pune.

Konkursi ka afat prej 04.06.2024-04.07.2024

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail : [email protected]
Kontakt +383 49 740 222