Real Estate Agent

Kompania

Remax Albania & Kosovo

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

03-05-2022

Data e perfundimit

02-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

RE/MAX Elite pjesë e rrjetit më të madh të patundshmërive  në botë RE/MAX kërkon të rekrutojë Real Estate Agent për ndërmjetësim të shitje/blerje/qira për patundshmëritë. 

Ne ofrojmë :  

 – Trajnime te vazhdueshme  

– Komisione të larta 

– Mundësi rritje në karrierë 

– Ambient të këndshëm pune 

– Mundësi për të qenë sipërmarrës 

Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtme :  

– Te jetë mbi moshën 21 vjec 

– Te ketë perfunduar arsimin e lartë 

– Te ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe negocimi 

-Eksperienca e mëparshme në shitje ose në industrinë imobiliare përbën avantazh 

 

Të interesuarit të dërgojnë aplikimin në adresën : 
[email protected]

Apliko këtu