React JS Developer

Kompania

Mesh COM

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X React JS Developer (entry level / mid-level)

Kualifikimet: Të ketë njohuri në JavaScript / TypeScript, React dhe REST Services. Aplikuesi/sja pritet të ketë aftësi për punë ekipore dhe të pavarur.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: [email protected]

Apliko këtu