www.ofertapune.net Qendistare / Punëtore në punëdore | PunaIme

Qendistare / Punëtore në punëdore

Kompania

Athele Class

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

08-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Athele Class hap konkurs pune për:

  • Qendistare / Punëtore në punëdore

Punëtore në punëdore

  • Dizajnimi dhe zhvillimi i modeleve të fustanave nuserie, duke marrë parasysh tendencat e fundit dhe preferencat e klientëve.
  • Zgjedhja e materialeve dhe dekorimeve të përshtatshme për fustanët e nuserisë.
  • Bashkëpunimi me ekipin për të siguruar që dizajni dhe prodhimi të përputhet me kërkesat dhe standardet e kompanisë.
  • Testimi dhe përshtatja e modeleve në bazë të kërkesave dhe feedback-ut të klientëve.

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Full-Time

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu” (nuk kërkohet CV)

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?