www.ofertapune.net Punonjës në Autolarje | PunaIme

Punonjës në Autolarje

Kompania

Devolli Group

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

  • Punonjës në Autolarje

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Përgjegjës për larjen dhe pastrimin e automjeteve të kompanisë;
  • Rishikimi i herë pas hershëm i veturave, në lidhje me nevojën për të u pastruar;
  • Mbushja e automjeteve të kompanisë me karburant dhe mbajtja e evidencave;
  • Kryen edhe detyra tjera shtesë të përcaktuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kualifikimet:

  • Të ketë të kryer shkollimin e mesëm;
  • Të ketë përvojë pune paraprake;
  • Të ketë shkathtësi të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë bashkpunues dhe i besushëm;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në Butonin APLIKO KËTU “

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?