www.ofertapune.net Punonjës/e në Magazinë | PunaIme

Punonjës/e në Magazinë

Kompania

Neptun

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: Punonjës/e në Magazinë

Departmenti: Logjistikë

Vendodhja: Prishtinë

Një ditë në ekipin tonë:

 • Shkarkon mallrat nga mjetet transportuese në çdo rast që ka furnizime të reja
 • Rendit mallrat brenda në magazinë para dhe pas shkarkimit të kamionëve
 • Ka përgjegjësi që mallrat të vendosen në vendet e caktuara duke respektuar karakteristikat e secilit dhe kushtet e magazinimit te tyre
 • Ndihmon shoferët për ngarkimin e mallrave kur dërgesat bëhen me automjetet e kompanisë
 • Vendos deklaracionet e mallit, manualet e përdorimit te tyre
 • Kujdeset që ambienti i punës të jetë i pastër dhe i sigurtë

Kulifikimet:

 • Shkolla e Mesme
 • Përvoja e Punës 3 vjet +
 • Shkathtësi ndërpersonale,  i/e orientuar në detaje dhe komunikativ/e

NEPTUN ju ofron:

 • Trajnim i vazhdueshëm
 •  Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
 •  Paga 500.35 € Bruto – bonus ne vleren e dy Pagave
 •  Sigurim Shëndetësor
 •  Shujten Ditore
 •  Ambjent i shkëlqyer pune
 •  Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike
 •  Mundësi blerje te produkteve me çmime preferenciale

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës. Për këtë pozicion ofrohen pagë konkuruese dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor.

Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre përmes butonit Apliko Këtu ose në e-mail në adresën tonë elektronike [email protected]
Konkursi eshte i hapur deri me date 30.07.2024

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit: Nr. 06/L-082 te vendosur nga Kuvendi i Republikes se Kosoves me dt:30.01.2019 “LIGJ PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?