www.ofertapune.net Punëtore për Shërbim (Turqi) | PunaIme

Punëtore për Shërbim (Turqi)

Kompania

MFB International Kosova

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

MFB International D.M.C.C kërkon dy Punëtore Femra për Shërbim për punë në Turqi. Qëndrimi dhe fjetja do të mbulohen nga firma, punëtoret do të punojnë në shtëpi.

Pozicioni: Punëtore Femra për Shërbim

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi gatimi.
  • Njohuri dhe zbatim i rregullave të përgjithshme  të pastrimit
  • Aftësia për të përdorur mjete e pastrimit
  • E disiplinuar dhe e rregullt
  • E përpiktë dhe i besueshëm
  • Punëtore me orarë të plotë.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën email: : [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?