www.ofertapune.net Punëtore për Servimin e Ushqimeve, Kamarier, Skarist | PunaIme

Punëtore për Servimin e Ushqimeve, Kamarier, Skarist

Kompania

Taunita Foods

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restauranti Taunita Foods, është në kërkim të:
  • Punëtore për servimin e ushqimeve
  • Kamarier pa përvojë pune 
  • Skarist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin 049198962 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Prishtinë afër Mensës së studentëve

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!