www.ofertapune.net Punëtore në punëdore, Rrobaqepëse | PunaIme

Punëtore në punëdore, Rrobaqepëse

Kompania

Athele Class

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-04-2024

Data e perfundimit

28-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Athele Class hap konkurs pune për:

  • Punëtore në punëdore
  • Rrobaqepëse

Punëtore në punëdore

  • Dizajnimi dhe zhvillimi i modeleve të fustanave nuserie, duke marrë parasysh tendencat e fundit dhe preferencat e klientëve.
  • Zgjedhja e materialeve dhe dekorimeve të përshtatshme për fustanët e nuserisë.
  • Bashkëpunimi me ekipin për të siguruar që dizajni dhe prodhimi të përputhet me kërkesat dhe standardet e kompanisë.
  • Testimi dhe përshtatja e modeleve në bazë të kërkesave dhe feedback-ut të klientëve.

Rrobaqepëse:

  • Riparimi dhe përmirësimi i fustanave të nuserisë për të siguruar një cilësi të lartë dhe pamje të përsosur.
  • Kujdesi për detajet e fustanave për të arritur një pamje të përsosur.
  • Komunikimi i qartë me ekipin për zgjidhjen e çështjeve të cilësisë dhe për të përmirësuar proceset e prodhimit.
  • Demonstrimi i aftësive teknike për riparime dhe përmirësime efikase.

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Full-Time

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?