www.ofertapune.net Punëtore në Administratë | PunaIme

Punëtore në Administratë

Kompania

LIRI

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

20-01-2023

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Konkurs pune

Fabika konditorike LIRI Prizren shpallë konkurs punë:

  • Punëtore në Administratë

Kualifikimi për pozitën Administratore:

  • Përvoje punë në Administratë
  • Aftësi të shkelqyeshme organizimi dhe komunikimi
  • Aftësi e menaxhimit të punës nën presion
  • Aftësi të mira kompjuterike

Të interesuarit të na kontaktojnë në tel: +383 45 757 017, email: [email protected] ose të na vizitojnë  në zyret tona te Fabrika Liri Tranziti I ri Prizren.

Konkursi është I hapur nga 21.01.2023-01.02.2023.

Apliko këtu