www.ofertapune.net Punëtore me përvojë pune në Estetikë | PunaIme

Punëtore me përvojë pune në Estetikë

Kompania

SiBella's Beauty

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Në sallonin e bukurise “Sibella’s Beauty” urgjent kërkohet:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për:

  • Thonje dhe Depilim

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366