Punëtor Teknik

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

            DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
 • PËRKUJDESET PËR PUNËT TEKNIKE NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • PËRKUJDESET PËR PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • KONTROLLON DHE TESTON PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • RAPORTON PËR PRISHJET EVENTUALE TË PAISJËVE TE PËRGJEGJËSI.                      

              KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 •   AFTËSI TË MIRA KOMUNIKUESE DHE ORGANIZATIVE ;
 •   AFTËSI PËR TË PUNUAR NË GRUP;
 •  AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS; 
 •  DIPLOMA E SHKOLLËS  SË MESME  DREJTIMI     MAKINERI, ELEKTRO TEKNIK;
 •   PREFEROHET NJOHJA  E PUNËS ME KOMPJUTER;
 •   PREFEROHET PËRVOJA E  PUNES;
 •   PATENTË SHOFER KATEGORIA-B,

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL,ADRESES:

[email protected]

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL:+38349940014

Apliko këtu