www.ofertapune.net Punëtor për Projekte Solar (10) - Gjermani | PunaIme

Punëtor për Projekte Solar (10) – Gjermani

Kompania

Selimi Kushtrim S.P & Ajani Doo

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Shpallje për Punësim
 
Pozicioni: Punëtorë për Projekte Solar
Vendndodhja: Gjermani ,muchen, Köln , Manheim
Numri i Pozicioneve të Hapura: 10 
 
Përshkrimi i Punës:
Firma jonë është në kërkim të 10 punëtorëve të dedikuar për të punuar në projekte solar në Gjermani. Kandidatët do të punësohen me vizë dhe banim të siguruar nga firma jonë përmes vizës sllovene. 
 
Përgjegjësitë:
  • Instalimi dhe mirëmbajtja e paneleve solare
  • Kryerja e detyrave të tjera të lidhura me projektin solar
  •  Bashkëpunimi me ekipin për të siguruar një realizim të suksesshëm të projekteve
Kërkesat:
  • Eksperiencë e mëparshme në punë të ngjashme është obligative
  • Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese 
  • Gatishmëri për të punuar jashtë vendit 
Ofrohet:
  • Viza dhe banimi i siguruar nga firma
  • Pagesë konkurruese
  • Mundësi për zhvillim dhe avancim profesional
Për më shumë informacion dhe për të aplikuar, ju lutemi kontaktoni në:
Telefon viber/ wp +49 172 2190882+49 178 3019367
 
Na bashkohuni për të kontribuar në të ardhmen e energjisë së pastër dhe të qëndrueshme!