www.ofertapune.net Punëtor për Pastrimin e Peshkut | PunaIme

Punëtor për Pastrimin e Peshkut

Kompania

Taunita Fish

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-02-2024

Data e perfundimit

05-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restauranti Taunita Fish, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës së peshkut në Dragodan, Prishtinë, është në kërkim të:

  • Punëtor për pastrimin e peshkut

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës
  • Të bëjnë me kujdes pastrimin e peshkut

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38349198962 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Dragodan, Prishtinë

Orari prej 15:00 deri 22:00

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!