www.ofertapune.net Punëtor në Fabrikë | PunaIme

Punëtor në Fabrikë

Kompania

Gemix

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

09-05-2024

Data e perfundimit

07-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS

Kompania ‘Gemix’ hap konkurs pune për:

  •  Punëtor në fabrikë

Lokacioni: Drenas

Kualifikimet:

  • Preferohet përvojë pune paraprake,
  • Aftësi të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup,
  • Të ketë aftësi bashkëpunimi,
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale,
  • Të respektojë orarin e punës

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?