www.ofertapune.net Punëtor në Sektorin e Prodhimit (2) | PunaIme

Punëtor në Sektorin e Prodhimit (2)

Kompania

Agrokor

Lokacioni

Kastriot

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall;

Konkurs për vende të lira pune për këtë pozitë: 

  • Punëtor në sektorin e prodhimit – 2 vende

Përshkrimi i punës:

  • Punëtor në sektorin e prodhimit:
  • Bën punë të ndryshme brenda sektorit të prodhimit.

Orari i plotë.

Nr. kontaktues – tel. dhe viber +38345321271

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj, rruga për Obiliq.