www.ofertapune.net Punëtor në Repartin e Prodhimit, Mekanik në Prodhim, Elektricist | PunaIme

Punëtor në Repartin e Prodhimit, Mekanik në Prodhim, Elektricist

Kompania

IMN Tulltorja SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

05-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Në bazë të rritjës dhe zhvillimit të kapacitetëve prodhuese, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpallën konkurs pune për 40 punëtor, në pozitat si mëposhtë:

  • Punëtor në repartin e prodhimit.
  • Mekanik në prodhim.
  • Elektricist

Vemendje: Punëtoret që do të bëhen pjesë e kompanisë IMN Tulltorja shpk, do t’i kenë të gjitha kushtet dhe paisjet për punë sipas standardeve evropiane. Ata do të kenë pagë të dinjitetshme, transport të siguruar nga kompania, si dhe gjatë orarit të punës nga kuzhina jonë e begatshme, ata do t’a kenë një shujt cilësore të ushqimit.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë në e-mailin tonë zyrtar [email protected] duke e shënuar në email pozitën për të cilen aplikojnë, ose fizikisht të paraqitën në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë në Landovicë Komuna Prizren. Afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Vërejtje:

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.