Punëtor në prodhim (7)

Kompania

Ossa Bois

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-05-2022

Data e perfundimit

31-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Adresa: Prishtine, Zona industriale

Ossa Bois L.L.C. kompani e cila është e specializuar në ndërtimin e shtëpive dhe ndërtesave nga druri shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendit të lirë të punës Punëtor në prodhim (7 vende)

Profili juaj:

  • Të jeni i përkushtuar në punë;
  • Të jeni i shkathtë;
  • Të jeni i përshtatshëm për punë ekipore;
  • Mosha e preferuar 22-30 vjeqare

Kompania ofron:

  • Pagesë të rregullt mujore;
  • Ambient të pershtatshem pune;
  • Ushqimi i rregullt;

Aplikimi bëhet përmes email adresës [email protected] ose nr.të telefonit +38349373444

Konkursi është i hapur deri më datën 31.05.2022

Apliko këtu