www.ofertapune.net Punëtor në prodhim (4) (Bardhosh) | PunaIme

Punëtor në prodhim (4) (Bardhosh)

Kompania

Kuvilab

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-09-2023

Data e perfundimit

02-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Kuvilab ka hapur konkurs per poziten: Punetor ne prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Bartësi i vendit të punës fizikisht do të angazhohet në procesin e prodhimit të produkteve të mishit.

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
  • Të jenë të shkathët dhe të kenë aftësi të shkëlqyera të punës.
  • Të jenë të përpikët në punë.

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten ne seline e kompanise sone ne Bardhosh apo mund te dergojne CV ne emailin: [email protected] ose edhe ne numrat  e telefonit: +38349474848