www.ofertapune.net Punëtor në Pompë | PunaIme

Punëtor në Pompë

Kompania

Shell Kosova

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Punëtor në Pompë

Lokacionet: Prishtinë, Bregu i Diellit, Veternik, Obiliq, Vushtrri, Pejë, Klinë, Prizren, Ferizaj, Kramovik

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË      

  • NDIMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE,
  • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE,
  • ARRITJA E OBJEKTIVAVE TE SHITJES,
  • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARËDHËNJEVE POZITIVE ME KLIENTA,
  • MIRËMBAJTJA E AMBIJENTIT TE BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE GJENDJES TEKNIKE. 

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  •  EKSPERIENCË NË SHITJE,
  •  SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE   NEGOCIATAVE,
  •  SHKOLLIMI I MESËM,
  •  PERSHTATJA NE PUNE EKIPORE,

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: [email protected]

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014