www.ofertapune.net Punëtor në Fabrikë, Montues në Fabrikë dhe Terren (Milloshevë) | PunaIme

Punëtor në Fabrikë, Montues në Fabrikë dhe Terren (Milloshevë)

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Kastriot

Data e publikimit

15-05-2024

Data e perfundimit

13-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS PUNE                    

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës;

 • Punëtor në fabrikë (10 vende pune);
 • Montues në fabrikë dhe terren (10 vende pune).

Lokacioni;                                               Fabrika, Milloshevë.
Paga dhe benefitet;                               Paga mujore, shujta ditore, transporti nga Vushtrria
Data e fundit;                                         14.06.2024
Pozita;                                                     Punëtor në fabrikë, Montues në fabrikë dhe terren.
Orari;                                                        Orar i plotë
Aplikimi;                                                  Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellese në: [email protected]                                                                                   
Përgjegjësitë dhe Detyrat varësisht nga pozicionimi:

 • Prodhimi i mobiljeve, dyerve apo dritareve;
 • Lustrimi i materialeve drurore;
 • Përpunimi i drurit;
 • Puna në makinat prodhuese;
 • Montimi i mobiljeve në prodhim apo në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera në bazë të profesionit.

Kualifikimet:

 • Diploma e shkollës së mesme;
 • Preferohet përvoja e punës në fusha të ngjashme;
 • Preferohet patent shoferi;

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  [email protected] , gjithashtu mund të aplikoni fizikisht duke plotësuar aplikacionin për punë në cilën do njësi pune të kompanise.

Ciao Berto inkurjon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje. 

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni pozitën për të cilën aplikoni. 

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.