www.ofertapune.net Punëtor në Depo | PunaIme

Punëtor në Depo

Kompania

Stone Market

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

STONE MARKET L.L.C

049 491 333

Lipjan

Konkurs për:

 1. PUNËTOR NË DEPO: (LIPJAN)

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme tre punëtor për depo në pikën tonë në Lipjan.

Përgjegjësitë PUNËTOR NË DEPO:

 • Ngarkim Shkarkimi I Mallit me Piruner, Kran dhe Fizikisht kur është e nevojshme.
 • Përdorimi i Pirunerit (Forkliftit)
 • Mirëmbajtja e Depos.
 • Pastrimi I mallit dhe depos.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 18 – 40 vjeq.
 • Fizikisht i shëndetshëm
 • Përvoja e punës në përdorimin e Pirunerit përparësi por jo obligative.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë
 • Të jetë banor i rrethinës së

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” apo në emailin [email protected]. Për ndonjë problem teknik telefononi  në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?