www.ofertapune.net Punëtor në Depo | PunaIme

Punëtor në Depo

Kompania

Meridian Corporation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Punëtor në depo

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Palimi i mallrave si dhe mirëmbajtja e pastërtisë sipas standardeve.
  • Përgatitja dhe kompletimi i porosive sipas fletëporosisë për dorëzim ose pranim.
  • Renditjen dhe palimin e stokut
  • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase.
  • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimet Profesionale

  • Shkollimi i mesëm
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e
  • I përshtatshem në punë ekipore
  • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: [email protected] .

Konkursi qëndron i hapur prej datës 24 Qershor, 2024 deri më 24 Korrik, 2024.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?