www.ofertapune.net Punëtor në Depo | PunaIme

Punëtor në Depo

Kompania

Nuka Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Depoist / Punetor ne Depo.

Lokacionin  “NUKA HOME”

Adresa :     Cagllavicë

Km,4  Rruga Prishtine – Ferizaj

100m  Pertej Hotelit Emeralld ose HIB ne Cagllavicë   

Pozita Depoist / Punetor ne Depo

  • Domosdoshmeri te kete  patente shoferit te kategoris  B
  • Pervoje pune se paku 1 vit si vozites apo shpernadres i mallit
  • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
  • Te ket aftesi te mira komunikative
  • Punesimi me orar te plote 
  • Orari 8 oresh me pauze 45 minuta 
  • Pushim vjetore  si dhe
  • Benefitet dhe kontrata  sipas ligjit te punes se Kosoves !
  • Paga e kënaqeshme bezuar edhe ne eksperiencen e kandidatit.
  • PERPARESI KAN KANDIDATET ME PATENT SHOFERI- B

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre  në emailin

[email protected] duke e cekur poziten per te cilen aplikon !