www.ofertapune.net Punëtor në Depo | PunaIme

Punëtor në Depo

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-01-2024

Data e perfundimit

21-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun Kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator. Shpallim konkurs për:

PUNËTOR NË DEPO

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ndarja e porosive dhe mbledhja e artikujve ne porositë e koordinuara ne bazë te planifikimit per liferim;
 • Mirëmbajtja/Palimi apo drejtimi i sektoreve te percaktuara ;
 • Mban hapsirën punuese të pastër dhe të sigurt, optimizon përdorimin e hapësirës;
 • Përgadit dhe plotëson porositë për dërgesë sipas orarit të përcaktuar ;
 • Përgjegjës per stokun që ndodhet ne lokacionet e sektorit që është i caktuar;
 • Punon në mënyrë të sigurt dhe sipas protokolleve në lidhje me sigurinë dhe rregulloren e brendshme të kompanisë;

Kushtet e përgjithshme:

 • Përvojë pune në pozitë të ngjashme;
 • Preferohet shkollimi i mesëm ;
 • Aftësi te mira organizative dhe menaxhuese;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe menaxhimi i situatave te ndryshme ;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;
 • Te jetë bashkpunues dhe fleksibil ne orar te punës ;

Procedura e Aplikimit: Kandidatët e interesuar mund të adresën: [email protected]

dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail ose personalisht ne Zyret e Migros Group.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group , Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë