www.ofertapune.net Punëtor në Autolarje | PunaIme

Punëtor në Autolarje

Kompania

RIDI Auto Sallon

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

02-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS
 
Kompania ‘Ridi Auto Sallon‘ hap konkurs per pozitën:
  • Pozita Punëtor në Autolarje

Detyrat:

  • Përgjegjës për larjen dhe pastrimin e automjeteve të kompanisë,
  • Rishikimi i herë pas hershëm i veturave, në lidhje me nevojën për të u pastruar.
Kualifikimet:
  • Mundësisht të ketë punuar në autolarje,
  • Të jetë i motivuar për punë,
  • Te respektoj orarin.
Mënyra Aplikimit:
Te interesuarit mund te na kontaktojne permes numrit: +383 44 700 515