www.ofertapune.net Punëtor Ndihmës në Prodhim | PunaIme

Punëtor Ndihmës në Prodhim

Kompania

Galvacoat

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Galvacoat hap konkurs për plotësimin e pozitës:

 • Punëtor Ndihmës në Prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative 
 • Detyrat të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi të mira ndërpersonale
 • Përvoja në fushën përkatëse konsiderohet përparësi por jo e domosdoshme

Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë – Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected]

NR KONTAKTUES 049100119