www.ofertapune.net Punëtor i Ngarkesës së Mallrave | PunaIme

Punëtor i Ngarkesës së Mallrave

Kompania

MFB International Kosova

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

Kompania MFB International Kosova L.L.C. kërkon Punëtor të Ri për të punuar në ngarkesën e mallrave.

Pozicioni: Punëtor I pakualifikuar

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi shëndetësore për bartje të mallërave.
  • Mospasja e ndonje problemi shëndetësor ose fizik.
  • I përpikët, idisiplinuar dhe i rregullt.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?