www.ofertapune.net Punëtor Fizik (4) | PunaIme

Punëtor Fizik (4)

Kompania

Manpower Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

02-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Në emër të klientit tonë, Manpower SEE Kosovo po kërkon katër (4) Punëtorë Fizik në Prishtinë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zbatimi i punimeve ndërtimore si gërmimi dhe betonimi.
 • Përdorimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve të ndryshme ndërtimore.
 • Ngarkimi dhe transporti i materialeve, montimi dhe çmontimi i skelave.
 • Mbajtja e pastërtisë në vendpunisht për një mjedis të sigurt.

Përgjegjësitë:

 • Respektimi i rregullave të sigurisë dhe përdorimi i pajisjeve mbrojtëse.
 • Bashkëpunimi dhe komunikimi efektiv me ekipin për zgjidhjen e çdo problemi.
 • Raportimi i problemeve që ndikojnë në sigurinë ose cilësinë e punës.

Kushtet e Punës:

 • Orari: E Hënë – E Premte, 08:00 – 16:00.
 • Paga: 700 euro bruto.
 • Transport dhe pajisje mbrojtëse të siguruara.
 • Mundësi për trajnim dhe zhvillim profesional.
 • Përfitime shtesë: Pushime të paguara dhe përfitime shëndetësore.
 • Periudha praktike: Dy javë.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në +38348885988 ose [email protected]