www.ofertapune.net Punëtor/e në Prodhim (ndërrimi i natës) | PunaIme

Punëtor/e në Prodhim (ndërrimi i natës)

Kompania

Buka Bakery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde Gjermane. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, sanduiçe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Punëtorë/e në Prodhim (ndërrimi i natës)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Bashkëpunon me stafin tjetër që përgatitin brumërat dhe udhëzon për përsonat e caktuar për sasinë që duhet përgatitet për pjekje
 • Kontrollon ardhjen e bukës sipas standarteve të kompanisë
 • Bënë pjekjen e produkteve sipas normativit dhe standardeve të kompanisë
 • Kontrollon pjekjen e produkteve sipas procesit dhe procedurave të kontrollit që kompania ushtron 
 • Matë dhe peshon produktet pas pjekjes
 • Kontrollon kualitetin e produkteve sipas standardeve të kompanisë që produktet duhet të jenë
 • Raporton për produktet e dëmtuara gjatë procesit të pjekjes dhe defektet e ndërlidhura gjatë këti procesi
 • Ndihmon Menaxherin e Prodhimit në menaxhim dhe kordinim e procesit të prodhimit sipas standardeve të kompanisë.
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës.

Kualifikimet Profesionale

 • Shkollimi i mesëm është i obliguar;
 • Eksperiencë në bukëpjekje minimum 1 vit;
 • Njohje të mirë të varietetit produkteve, normativit dhe kualitetit të tyre;
 • Të jetë fleksibil në orar të punës dhe kryerjen e detyrave tjera gjatë gjithe procesit të prodhimit.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 21 Qershor, 2024 deri më 30 Korrik, 2024.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose përmes email: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?