www.ofertapune.net Promotere Sezonale (2) | PunaIme

Promotere Sezonale (2)

Kompania

IC Global Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

IC Global Marketing me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 2 pozita të ndryshme për femra me 2 orare te ndryshme:
  • PROMOTERE SEZONALE
Paradite prej: 10:00 deri 18:00 apo mbasdite prej 17:00 deri 22:30 apo edhe vetem vikend shtune/dielle

Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email:  [email protected]